När du behöver en bra dörrstängare i Göteborg

Letar du efter en bra dörrstängare i Göteborg? När det gäller dörrstängare Göteborg så kan du vända dig till Göteborgs Lås & Nyckelverkstad. Det som de har, det är smarta dörröppnare och dörrstängare. De erbjuder även:

  • Kodlås
  • Passersystem
  • Porttelefoner

Att ha automatiska dörrar som kan öppna sig och stänga sig är inte fel. Det passar bra på företag samt även i offentlig verksamhet.

Smart dörrautomatik för att öppna och stänga dörrar

När det gäller dörrstängare i Göteborg, så kan Göteborgs Lås & Nyckelverkstad erbjuda en bra dörrautomatik. Detta ger dig automatisk öppning och stängning av dörrar. Du kan få ett skräddarsytt paket som passar just de behov du har.

Det kan vara smart att samtidigt passa på att installera ett kodlås eller ett passersystem till dessa dörrar. Detta kan vara bra att ha så att det inte behövs nycklar, som annars lätt tappas bort.

Fler bra tjänster

Hos Göteborgs Lås & Nyckelverkstad finns det även andra bra tjänster du kan ha nytta av. De har dels tjänster för privatpersoner så som montering av lås, montering av galler, kopiering av nycklar med mera. För företag har de just kodlås, passersystem, porttelefoner, nödutrymning och dörröppnare och dörrstängare.

Företaget i sig är ett auktoriserat låssmedsföretag grundat 1951. De har en bred kunskap inom lås och säkerhet.

Om du är intresserad av att få in dörrar som kan stängas och öppnas automatiskt eller vill läsa mer om övriga tjänster, läs då mer på Göteborgs Lås & Nyckelverkstads egen hemsida. Du kan även ta kontakt med dem så berättar de mer.

Posted in Elektronik & Teknik | Comments Off on När du behöver en bra dörrstängare i Göteborg